Hp Notebok Klavye

Hp Notebok Klavye

Hp Servis Adana; Hp notebook klavye, tüm hp laptopların seri ve modellerinin klavye çeşitleri stoklarımızda mevcuttur. Ürünlerimiz tamamen kapalı kutu sıfır malzemedir ve garantilidir.

Kutu İçeriği

1 Ad. Hp Notebook/Laptop Klavye

Garanti Belgesi

Ürün resmi temsilidir

Firmamız Hp servis adana servisinden aldığınız hp notebook klavyeler belirtilen model notebooklar ile %100 Uyumlu, Testleri Gerçekleştirilmiş, garantili, A Kalite üründür.

Hp servis adana


Hp marka ve model Laptop, Notebook, Dizüstü bilgisayar Yedek parça ve aksesuar ihtiyaçlarınız için lütfen bize mesaj atınız Adaptör Şarj Aleti, Batarya ve Piller, Lcd ve Led Ekranlar, Klavye ve Tuş takımları, Menteşe, Kasa, Kablo ve diğer tüm yedek parça ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0322 363 64 00 – 0532 494 50 56


Ürün Seçimi Hakkında

Yukarıda belirtilen ürün / parça kodları bilgisayarınız ya da klavyenizin kodu ile aynı ise bu ürün cihazınız ile uyumludur. Eğer hangi ürünü alacağınızdan emin değilseniz ya da bu ürünün bilgisayarınız ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ürün Seçimi Hakkında

Hp Marka cihazlarında kullandığımız Ürünlerimiz gerekli kalite belgelerine sahiptir. Kutu içerisinde kaşeli imzalı garanti belgesi ile siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Ürünlerimiz gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra müşteriye sunulur. Yıllarca sorunsuz şekilde güvenle kullanabilirsiniz.

Sattığımız ürünlerin etiketlerinde marka logo ve amblemleri bulunmaktadır ve A Kalite üründür.

Garanti ve iade işlemleri

Satmış olduğumuz tüm klavyeler 2 yıl süre ile garantilidir. Garanti süresi içinde bozulan klavyelerin tamiri yapılmaz yenisi ile ücretsiz olarak değiştirilir. Belirtilen süre içinde ürünü iade etmek isterseniz ürüne zarar vermeden, kullanmadan orijinal ambalajında eksiksiz olarak size geldiği gibi iade edebilir yada değişim yapabilirsiniz. 

Misyon ve vizyonumuz

HP SERVİS ADANA OLARAK HEDEFİMİZ HİZMET VE ALIŞVERİŞTE %100 MEMNUN MÜŞTERİ

TOPTAN SİPARİŞLERİNİZDE ÖZEL FİYATLARIMIZDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.

Garanti Bilgisi

Garanti süresinde bulunan ürünler Bozuk ya da arıza durumunda satın almış olduğunuz hp notebook klavye ye müdahale etmeden merkezimize gelerek garanti koşullarında servise verebilir veya ürünün durumuna göre yenisini temin edebilirsiniz.

Satış Sonrası Servis

Hp Marka Tüm klavye çeşitlerimiz 2 Yıl Garanti lidir. Satın aldığını üründen memnun kalmaz isterseniz iade edebilir ya da başka bir model ile değişim yapabilirsiniz..

tags; hp servis adana,hp servisi adana,adana hp servis,adana hp servisi,hp adana,adana hp,hp notebook servisi,hp yazıcı servisi,hp servisi,hp servis telefonu,hp servis iletişim,hp servis adresi,hp servis nerede,hp şarj aleti,hp şarj cihazı,hp anakart,hp led panel,hp bilgisayar servisi,hp laptop,hp batarya,hp notebook klavye,hp ekran kartı tamiri,hp chip tamiri,hp servis,hp tablet servisi,hp projeksiyon servisi,hp plotter servisi

 

Benzer Ürünler

物理丰胸是需要一段过程的丰胸食物,但是就对于身体的可靠性它却是最可放心的。所谓的物理就是不打针、不吃药产后丰胸方法、也不透过激素、不开刀,完全辅助保养品,借助自身肌体的再发育,来塑造女性的形体丰胸产品。从全球丰胸美容发展的趋势来看,物理性健身丰胸正越来越受到人们的瞩目,也比较受到专业美容界的认可丰胸效果